Skip to content
wolk-2

BSO Kleinrijkje De Klimop

Maximale aandacht voor uw kind!

BSO Kleinrijkje is meer dan zomaar een buitenschoolse opvang. Met persoonlijke aandacht en oprecht betrokken pedagogische medewerkers bieden we voor- en naschoolse opvang van hoge kwaliteit. We bieden een veilige, vertrouwde plek die aanvoelt als een tweede thuis. Een plek waar iedereen zich prettig voelt en waar kinderen graag komen spelen. 

Kleine groepen 

We hebben momenteel 2 basisgroepen die gevestigd zijn in de openbare basisschool De Klimop in Rotterdam Noord. We werken bij BSO Kleinrijkje met kleine groepen. Door te werken met kleine groepen krijgt uw kind alle aandacht die het nodig heeft. Bij ons is uw kind geen nummer. Kleine groepen zijn fijn voor zowel uw kind als voor onze pedagogische medewerkers. De groep vormt een veilige en vertrouwde plek waar uw kind zich prettig zal voelen. Uw kind zal snel vriendschappen sluiten en graag bij ons komen spelen. De sfeer binnen de groep is uitstekend. Om deze goede sfeer te waarborgen werken we met een aantal basis huisregels. Op deze huisregels na kan en mag er veel bij onze opvang. 

Voorschoolse opvang

Heeft u voorschoolse opvang nodig voor uw kind? Dan kan uw kind al vanaf 7.00 uur ’s ochtends bij ons terecht. Op schooldagen kan uw kind tot 8.00 uur ’s ochtends bij ons ontbijten. Na het ontbijt wordt uw kind naar school gebracht. Alleen tijdens schoolvakanties duurt het ontbijtmoment tot 9.00 uur ’s ochtends. 

Een uitgebreide broodmaaltijd

Na school krijgen de kinderen eerst de gelegenheid om een uitgebreide broodmaaltijd te eten, te drinken en even bij te komen van de schooldag. Het eten dat op onze buitenschoolse opvang wordt aangeboden is halal. Uiteraard houden we ook rekening met allergieën en dieetwensen. Heeft uw kind allergieën of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan door aan onze pedagogische medewerkers. We eten en drinken gezellig samen aan de eettafel. Na het eten en drinken mogen de kinderen kiezen wat ze willen doen. 

Veel leuke activiteiten en uitstapjes

Naast het gebruikelijke aanbod van buitenspelen en spelen in de verschillende speelhoeken worden er leuke activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden aangeboden door onze pedagogisch medewerkers. Zo nu en dan krijgen de kinderen workshops en clinics. Natuurlijk maken we samen ook gezellige uitstapjes. Kleinrijkje is geabonneerd op verschillende leuke speeltuinen en parken, waaronder Plaswijckpark. We gaan hier dan ook graag met de kinderen spelen. Vooral in de vakantieperiodes maken we regelmatig uitstapjes. 

Aandacht voor huiswerk 

Naast de persoonlijke aandacht, betrokken medewerkers en kleinschalige opzet is er nog iets dat onze buitenschoolse opvang zo uniek maakt. Bij BSO Kleinrijkje bieden we kinderen namelijk de gelegenheid om huiswerk te maken. Want het kan voor zowel ouders als kinderen een hele uitdaging zijn om hier ’s avonds, na werk en na opvang, nog tijd voor in te plannen. Geef het door aan onze pedagogisch medewerkers wanneer uw kind huiswerk heeft. Zij zorgen er dan voor dat uw kind in een klein groepje, dus samen met andere kinderen die huiswerk hebben, op een rustig plekje huiswerk maakt. 

Ervaren pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers die bij ons werken zijn zeer ervaren en staan  iedere dag voor uw kind klaar. Ze zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en volgen ook regelmatig bijscholing. Bij onze medewerkers is uw kind dus in goede handen. Door goed werkgeverschap voorkomen we uitval en vertrek. Zo zorgen we ervoor dat uw kind steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Dit geeft rust en regelmaat voor iedereen.

Ook voor scholen in de buurt

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang voor uw kind? Dan bent u bij BSO Kleinrijkje De Klimop aan het juiste adres! Gaat uw kind naar een andere basisschool in de buurt? Ook dan kunt u gebruik maken van onze opvang. Kinderen die naar scholen in de buurt gaan worden namelijk gewoon opgehaald. Maak een afspraak om langs te komen of schrijf uw kind direct in via de onderstaande link. 

Openingstijden

De voorschoolse opvang is om 7.00 uur ’s ochtends open. 
De naschoolse opvang is open tot 18.30 uur ’s avonds. 
 

Contact

BSO Kleinrijkje De Klimop
Rembrandtstraat 27
3035 LL Rotterdam
E-mail: info@kleinrijkje.nl