Skip to content
wolk-2

Kinderdagverblijf De Klimop

Maximale aandacht voor uw kind!

Kinderdagverblijf De Klimop biedt kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. We bieden een veilige en vertrouwde plek die aanvoelt als een tweede thuis. Binnen een prettige sfeer en onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers krijgt uw kind alle zorg die het nodig heeft. Deze zorg stemmen we altijd af met u, want u kent uw kind natuurlijk het beste. Bij onze kinderopvang kunt u rekenen op oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Uw kind staat bij ons centraal!

Optimale omgeving voor uw kind

Ons kinderdagverblijf beschikt over een grote ruimte. Deze ruimte is kindvriendelijk ingericht. Spelmateriaal staat op kinderhoogte zodat kinderen zelf kunnen kiezen en pakken waar ze mee willen spelen. Daarbij is de ruimte  ingedeeld in hoeken die passen bij de verschillende leeftijden. Zo is er voor de allerkleinste kinderen een vloer die is afgewerkt met zacht materiaal zodat ze  heerlijk op de grond kunnen spelen. Natuurlijk voldoet onze locatie aan alle veiligheids- en hygiëne voorschriften. Veiligheid en een goede hygiëne staan voorop. Naast de veilige, schone en kindvriendelijke inrichting bieden we een ruim aanbod aan speelgoed en activiteiten. Door te spelen met speelgoed dat passend is bij de leeftijd van uw kind, maar ook door mee te doen aan de spelactiviteiten die onze pedagogisch medewerkers organiseren, zal uw kind zich al spelenderwijs ontwikkelen.

Ervaren pedagogisch medewerkers

Voor het bieden van goede kinderopvang is goed personeel een belangrijke voorwaarde. Zij zijn immers degene die voor uw kind zorgen. We werken daarom met een team van gediplomeerde professionals die allemaal ruime ervaring hebben als pedagogisch medewerker. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde certificaten en krijgen ook regelmatig bijscholing. Door goed werkgeverschap zorgen wij ervoor dat onze medewerkers met plezier naar werk gaan en kunnen doen waar ze goed in zijn: hoge kwaliteit opvang bieden aan uw kind, zodat u met een gerust hart kunt gaan werken. Bij ons is uw kind in goede handen!

Openingstijden

Kinderdagverblijf De Klimop opent per 27 februari 2023. Wij zijn dan geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 18:30 uur. U kunt uw kind alvast inschrijven via de onderstaande link.