Skip to content
wolk-2

BSO Kleinrijkje Crooswijk

Maximale aandacht voor uw kind!

 

BSO Kleinrijkje is meer dan zomaar een buitenschoolse opvang. Met persoonlijke aandacht en oprecht betrokken pedagogische medewerkers bieden we voor- en naschoolse opvang van hoge kwaliteit. We bieden een veilige, vertrouwde plek die aanvoelt als een tweede thuis. Een plek waar iedereen zich prettig voelt en waar kinderen graag komen spelen. 

Kleine groep

We hebben momenteel 1 basisgroep  die gevestigd is in de OBS Crooswijk in Rotterdam. We werken bij BSO Kleinrijkje met kleine groepen. Door te werken met kleine groepen krijgt uw kind alle aandacht die het nodig heeft. Bij ons is uw kind geen nummer. Kleine groepen zijn fijn voor zowel uw kind als voor onze pedagogische medewerkers. De groep vormt een veilige en vertrouwde plek waar uw kind zich prettig zal voelen. Uw kind zal snel vriendschappen sluiten en graag bij ons komen spelen. De sfeer binnen de groep is uitstekend. Om deze goede sfeer te waarborgen werken we met een aantal basis huisregels. Op deze huisregels na kan en mag er veel bij onze opvang. 

Voorschoolse opvang

Wij bieden helaas geen VSO op dit moment voor de locatie de Crooswijk. 

Veel leuke activiteiten en uitstapjes

Naast het gebruikelijke aanbod van buitenspelen en spelen in de verschillende speelhoeken worden er leuke activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden aangeboden door onze pedagogisch medewerkers. Zo nu en dan krijgen de kinderen workshops en clinics. Natuurlijk maken we samen ook gezellige uitstapjes. Kleinrijkje is geabonneerd op verschillende leuke speeltuinen en parken, waaronder Plaswijckpark. We gaan hier dan ook graag met de kinderen spelen vooral in de vakantieperiodes. 

Aandacht voor huiswerk 

Naast de persoonlijke aandacht, betrokken medewerkers en kleinschalige opzet is er nog iets dat onze buitenschoolse opvang zo uniek maakt. Bij BSO Kleinrijkje bieden we kinderen namelijk de gelegenheid om huiswerk te maken. Want het kan voor zowel ouders als kinderen een hele uitdaging zijn om hier ‘s avonds, na werk en na opvang, nog tijd voor in te plannen. Geef het door aan onze pedagogisch medewerkers wanneer uw kind huiswerk heeft. Zij zorgen er dan voor dat uw kind in een klein groepje, dus samen met andere kinderen die huiswerk hebben, op een rustig plekje huiswerk maakt. 

Ervaren pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers die bij ons werken zijn zeer ervaren en staan  iedere dag voor uw kind klaar. Ze zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en volgen ook regelmatig bijscholing. Bij onze medewerkers is uw kind dus in goede handen. Door goed werkgeverschap voorkomen we uitval en vertrek. Zo zorgen we ervoor dat uw kind steeds dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Dit geeft rust en regelmaat voor iedereen.

Openingstijden

De naschoolse opvang is open tot 18.30 uur ‘s avonds. 
Tijdens vakanties en studiedagen zijn wij van 8:00 uur ochtend tot 18:30 uur ‘s avonds geopend.
 

Contact

BSO Kleinrijkje Crooswijk
Goudseweg 15
3031 XH Rotterdam
E-mail: info@kleinrijkje.nl