Skip to content
wolk-2

BSO Dalton Overschie

Maximale aandacht voor jouw kind!

Aangezien ouders hun kostbaarste bezit aan ons toevertrouwen, willen we dat BSO Kleinrijkje meer is dan zomaar een BSO. We willen opvang bieden waar ouders, kinderen en medewerkers zich prettig voelen en waar ze graag komen spelen. We willen een opvang zijn die door ouders gewaardeerd wordt vanwege onze betrokkenheid bij de kinderen en ouders, de sfeer waarbinnen we de kinderen opvangen en de hoge kwaliteit van de BSO. Voor een goede ontwikkeling van het kind is het belangrijk dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt.

De zorg bij de BSO moet daarom in het verlengde liggen van de zorg die de kinderen thuis en op school krijgen. Wij bieden daarom kleinschalige BSO aan 42 kinderen. 

We hebben momenteel 2 basisgroep die gevestigd is in de Openbare Daltonschool in Rotterdam. De kleinschaligheid van de BSO biedt vele voordelen: kinderen zien steeds dezelfde vertrouwde gezichten en er is genoeg aandacht voor elk kind. Bij ons is uw kind geen nummer. Onze pedagogisch medewerkers zijn specialisten die weten hoe kinderen zich goed kunnen ontspannen na een drukke schooldag.

De kinderen hebben na een lange dag schoolse activiteiten behoefte aan een echt ‘tweede thuis’ sfeer. De nadruk ligt op ‘vrije tijd’. Er moet niets, maar er kan wel een hele hoop! De pedagogisch medewerkers streven ernaar om een huiselijke, niet prestatiegerichte sfeer te creëren.

• Elke dag uitgebreid lunch

• Huiswerkbegleiding