Skip to content
wolk-2

Peuterspeelzaal De Waterlelie

Maximale aandacht voor uw kind!

Peuterspeelzaal De Waterlelie is er voor alle kinderen van 2-4 jaar. Onze peuterspeelzaal vormt een uitstekende voorbereiding op de basisschool. Onder de professionele begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers zal uw kind heel veel leren en ontdekken. En natuurlijk maakt uw kind op de peuterspeelzaal ook vriendjes en vriendinnetjes. Spelenderwijs leren doen we met het voor- en vroegschoolse educatieprogramma Uk&Puk. 

Spelenderwijs leren met Uk&Puk

Samen met handpop Puk beleeft uw kind veel avonturen en leert uw kind al spelenderwijs. Gedurende het jaar komen verschillende thema’s aan bod. Tijdens het thema doet uw kind mee met allerlei activiteiten die hierbij aansluiten. Als speelkameraadje betrekt handpop Puk uw kind bij deze activiteiten. Activiteiten zoals in de kring, liedjes zingen, spelletjes spelen, voorlezen, knutselen, dansen en bewegen, spelen in de verschillende hoeken, de themahoek en nog zo veel meer. Op deze manier leert uw kind al spelenderwijs heel veel. U zult zien dat uw kind groeit op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling, taal en beginnend rekenen.

Naar de peuterspeelzaal

Wanneer uw kind 2 jaar is mag uw kind naar onze peuterspeelzaal komen. Uw kind komt dan minimaal 2 dagdelen. Een dagdeel duurt 4 uur, uw kind gaat dus minimaal 8 uur per week naar de peuterspeelzaal. 
Bij peuterspeelzaal De Waterlelie werken we alleen met ochtendgroepen.
Uw kind begint dan ’s ochtends om 08.30 uur en moet om 12.30 uur weer opgehaald worden.

Heeft uw kind vanuit de wijkverpleegkundige of het consultatiebureau een indicatie gekregen? Dan heeft uw kind recht op extra dagdelen op de peuterspeelzaal. Uw kind mag dan 4 dagdelen (16 uur per week) naar de peuterspeelzaal komen.

 Ervaren pedagogisch medewerkers 

De pedagogisch medewerkers die op onze peuterspeelzaal werken zijn zeer ervaren. Ze zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en volgen ook regelmatig bijscholing. Bij onze medewerkers is uw kind dus in goede handen. Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid is wat u van onze medewerkers kunt verwachten. Op onze peuterspeelzaal is er maximale aandacht voor uw kind! De hoge kwaliteit van onze peuterspeelzaal is ook terug te vinden in de fijne sfeer. We bieden een plek die aanvoelt als een tweede thuis. Een plek waar iedereen zich prettig voelt en waar kinderen graag komen spelen. U zult zien dat uw kind al snel vriendjes en vriendinnetjes maakt op onze peuterspeelzaal. 

Openingstijden 

maandag08:30 - 12:30 uur
dinsdag08:30 - 12:30 uur
woensdaggesloten
donderdag08:30 - 12:30 uur
vrijdag08:30 - 12:30 uur

* Tijdens de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. 

Contact

Peuterspeelzaal De Waterlelie
Veluwemeer 1
3068 KM Rotterdam
E-mail: info@kleinrijkje.nl